Bli Sertifisert Hypnoterapeut (60 CPD)

Denne Hypnoterapi utdanningen er transformerende for kropp og sjel. Du vil lære kunsten “The Art of Hypnotherapy” som er et kraftfullt og effektivt verktøy. Hypnoterapi er et verktøy som benyttes av toppidrettsutøvere og andre høyt fungerende mennesker for måloppnåelse, helse og livskvalitet. Den benyttes også for helse, livskvalitet og ressursutvikling. Med denne utdanningen vil du være i stand til å bistå andre til å finne svar og løsninger slik at de kan leve det livet som de ønsker seg.

Hypnoterapi er et særdeles godt egnet verktøy for å jobbe med mental helse og emosjonelle utfordringer. Utdanningen utgår fra et mestrings- helhetlig og helsefremmende perspektiv.

Kunnskap og ferdigheter

Utdanningen gir deg verdifull kunnskap og ferdigheter. Dine lærere er anerkjente internasjonale eksperter med lang erfaring. De har utdannet både helsepersonell, terapeuter og andre i over 30 års tid. Når du lærer hypnose og hypnoterapi inngår det egenpraksis og integrering, slik at du skal få det nødvendige helhetlige perspektiv på hva hypnoterapi er, og hvordan det benyttes.

Hypnoterapi egner seg godt å kombinere med mange andre terapiformer. Mange som lærer hypnoterapi har allerede andre terapiformer i sin verktøykasse f.eks. NLP utøvere, coacher, leger, psykologer, tannleger, helsepersonell, terapeuter, lærere, personlig trenere, mental trenere, ledere, gründere, idrettsutøvere m.m.

Utdanningen er online og består av 2 deler:
Del 1: Ca 30 timers online teoretisk undervisning (på lettforståelig engelsk) med avsluttende multiple choice prøve.
Del 2: Ca 60 timers online undervisning med integrering av praktisk kunnskap. Videoforedrag samt praktiske øvelser og oppgaver. Del 2 eksamineres gjennom innsendingsoppgaver bestående av oppgaver, lyd- og videoopptak.

Programmet er designet for å gi praktiske hypnoterapeutiske verktøy. De er lettlærte og kan gi deg glede og inspirasjon i hverdagen din, både hjemme og på arbeidsplassen. Dette er en utdanning hvor du kan tenke nytt og kreativt for måloppnåelse og ønskede resultater. Det er i tillegg en unik personlig og profesjonell utviklingsreise.

Er denne utdanningen akkreditert?

Ja, det er den. Nordic Coach & NLP Academy er registrert leverandør av akkrediterte CPD (Continuous Professional Development) treninger og utdanninger. Etter fullført deltakelse vil du motta ditt sertifikat som sertifisert hypnoterapeut og et sertifikat som gir deg 60 CPD poeng fra The CPD Standards Office i Storbritannia. Utdanningen er også godkjent av IICT- International Institute for Complementary Therapists. 


Hvem er denne utdanningen for?

Denne treningen er for de som ønsker å lære hypnoterapi som verktøy for helse og utvikling. Blant de som er mest interessert i å lære hypnoterapi er terapeuter, rådgivere, helsepersonell, lærere, coacher, personlige trenere, ledere, mental trenere, NLPere, konsulenter, HR- ansvarlige, foredragsholdere med mer og de som:

1. Har en interesse for hypnose og hypnoterapi og vil lære mer om kunsten
2. Har “tøffe” klienter som ikke har respondert på deres øvrige behandlingsmetoder
3. Coacher og helsecoacher som vil utvide sin praksis
4. Ser etter fagpåfyll
5. Ønsker å vite mer om hvordan ubevisste prosesser kan bringe nye innsikter og gjennombrudd
6. Trenger å dokumentere continuous professional development timer for å opprettholde medlemskap i fagorganisasjoner